Støtteforening står bag koncert

Egense Friskole & Naturbørnehaves Støtteforening står bag koncerten fredag aften med barytonen Thomas Rewes og pianisten Lise Gam-Jensen. Privatfoto

Egense Friskole & Naturbørnehaves Støtteforening står bag koncerten fredag aften med barytonen Thomas Rewes og pianisten Lise Gam-Jensen. Privatfoto

Egense Friskole & Naturbørnehaves Støtteforening (ENS) holder julekoncert i Egense Forsamlingshus klokken 19 fredag 2. december. For nogle bliver der lejlighed til et genhør med barytonen Thomas Rewes og pianisten Lise Gam-Jensen, der også optrådte i Egense for to år siden.

Støtteforeningen arrangerer koncerten i samarbejde med Egense Friskole og Aalborg Kommune. Sidstnævnte støtter med midler fra projektet "Kulturen rykker ud". Elever fra Egense Friskoles ældste klassetrin indleder koncerten med luciaoptog.

- Koncerten stables på benene for at give tilbage til borgerne i Egense og omegn, da de altid støtter friskole og naturbørnehave med donationer, opbakning og deltagelse i vores arrangementer, fortæller skoleleder Martin von Undall.

- Vi ønsker også at gøre folk i området opmærksom på friskolen og naturbørnehaven, og samtidig vise, at der er behov for professionelle kulturoplevelser i Aalborg Kommunes landdistrikter, eller tyndt befolkede områder.

Koncerten fredag aften bliver en ganske særlig oplevelse, for de to musikere, der besøger skolen, er særdeles rutinerede.

Barytonen Thomas Rewes, modtager af Rebild Musikpris 2010, er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium. Sideløbende har han været gennem private studier hos tenoren Kristian Sørensen, Leipzig i Tyskland. Som solist har Thomas er assistent i Den Jyske Operas Kor. Desuden er han en fast del af vokalkvintetten "Nordenlyd" og aktiv i "Det Nordjyske Operakompagni".

Pianisten Lise Gam-Jensen er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, har deltaget i masterclasses, og virket som solist i bl.a. Poulencs dobbeltkoncert og som akkompagnatør og korrepetitør i flere forskellige sammenhænge. Lise er medstifter af og formand for "Nordjyske Pianister", med i bestyrelsen for "Aalborg Symfoniorkesters Venner", og er desuden ansat som lærer ved Aalborg Kulturskole.

Adgang til fredagens arrangement i Egense Friskole koster 50 kroner. Der vil være salg kaffe/te og øl/vand og et eventuelt overskud vil gå til en koncert næste år for på den måde at holde en tradition i hævd. Gori

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.