Støvet stof gjort spiseligt

Gregers Krabbe friskole med i naturvidenskabsfestival

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AARESTRUP:Gregers Krabbe Friskole i Aarestrup syder af liv. Skolens elever deltager med liv og lyst i Dansk Naturvidenskabsfestival for tredje gang. Torsdag havde skolen besøg af geolog Bo Schultz fra Fur Museum, og han fik gjort det lidt tørre stof spiseligt.

I bogstaveligste forstand, fordi han bl.a. brugte en lagkage som illustration af den himmerlandske undergrund med grundfjeld (chokoladelagkagebund), kalk (hvid lagkagebund) og til flødskum på indlandsis. Krymmel på toppen symboliserede den tummel, vi mennesker har lavet på overfladen.

Udendørs lavede han vulkanudbrud med Mentos i cola og fik alle børnene engageret.

Børnene skal også på besøg på eksperimentarium på Aalborg Universitet og ud og bruge kroppen i Rold Skov. Synlige resultater af de mange anstrengelser samles til en udstilling i gymnastiksalen.

Det er tredje gang, Gregers Krabbe Friskole deltager i Dansk Naturvidenskabsfestival, som er sat i gang af Danish Science Factury, hvis mål er at børn og unge skal udforske og forstå verden, for kun på den måde kan de passe på den og forandre den.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.