Støvring holdt en rigtig nybyggerfest

Byfest i Støvring var en mulighed for at nye indbyggere kunne mødes

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Laura Guldhammer

STØVRING:I de forløbne dage har de nye indbyggere i Støvring haft mulighed for at lære både hinanden og byen lidt bedre at kende - Støvring holdt nemlig "HavneByFest" fredag og lørdag.

Og det er faktisk også en stor del af filosofien bag festen, der blev født for kun tre år siden, efter byen for efterhånden mange år siden lagde sin gamle byfest Stubfesten død.

- Men vi var en flok, som mente, at netop en byfest er en god mulighed for, at de mange nye i byen kan lære hinanden bedre at kende og også få en mulighed for at få kigget mere på alt det, byen byder på, siger Anders Norup, som er formand for den nye forening, der er etableret for igen at gennemføre byfest i Støvring.

Han glæder sig over, at især fredag eftermiddag og aften blev en stor succes med mange hundrede - især børnefamilier - som var samlet til blandt andet E-sport. Noget helt nyt på programmet - som efter succesen er kommet for at blive.

- Efter fejlskud sidste år, så har vi ramt et godt koncept med vores fredag, siger Anders Norup.

I går lørdag, der var byfestens sidste dag, var der også god mulighed for, at nybyggerne i byen kunne lære mere om Støvrings tilbud.

Her var der nemlig blandt andet et løb for hele familien, hvor man skulle rundt til en række boder. Her stod medlemmer fra foreningerne klar til at tage imod og fortælle om det, de har at byde på.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.