Støvring skam en selvfølge

Julestævnet i Støvring går man nødigt glip af

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ida Mortensen fyrer højreskøjten af, da Støvring i blåt krydser klinger med Aars og vinder kampen 7-2. Foto: Grete Dahl.

- Ahhr, du skal skyde Malene, ikke det der... ja, sådan, I skal skyde noget mere. Husk det. Opmuntringer går hånd i hånd med småærgerlige udbrud, men frustrations-eder eller skældud hører ikke til dagens orden, når Erik Thomsen dirigerer sine U-13 pigetropper rundt på Støvring Hallens gulv. - Slet ikke. Vi er med for at have det sjov. Det der med at skælde pigerne hæder og ære fra gider vi altså ikke, og det får man i øvrigt heller ikke noget ud af, forsikrer Erik Thomsen, som i seks sæsoner har styret pigerne både på græs og parket. Indefodboldstævnerne som Støvrings eget Danske Bank Cup tager man med på den fornøjelige bonusside. Men derfor kan pigerne jo godt gå til vaflerne. Målmand Louise Thomsen ender på valen, da hun i sidste kamps slutminutter kaster sig efter en bold og forstuver håndledet. Det gælder kampen om en mulig tredjeplads, og den snupper pigerne. Men Louise må se kampen til ende, mens hun sidder og græder et par bitre, men forståelige smertenstårer. Ellers hører tårer sig ikke til i det holdspil, mener træneren. - Selvfølgelig vil pigerne da helst vinde. Men de giver sig ikke til at vræle, blot fordi de taber - sådan som jeg har oplevet med hold, der er vant til at vinde, og som bliver skældt ud, når de endelig taber. jesper.poulsen@nordjyske.dk Læs NORDJYSKE mandag