Stolt belgisk træner: Spillerne gav alt

Belgiens træner Martinez var skuffet efter nederlaget i VM-semifinalen, men roser sine spilleres indsats

Ritzau
Belgiens træner, Roberto Martínez, er stolt af de belgiske spilleres præstation ved VM. Nu ser han frem mod bronzekampen på lørdag. Foto: Adrian Dennis/Ritzau Scanpix
Fodbold VM 2018 10. juli 2018 23:01 - Opdateret 10. juli 2018 23:09

FODBOLD: Belgien må se drømmen om en VM-finale tilfalde de franske modstandere, som tirsdag slog belgierne med 1-0 i semifinalen ved VM i Rusland.

Belgiens spanske træner, Roberto Martínez, var ærgerlig over, at billetten til VM-finalen gled ud af Belgiens hænder, men var efter kampen stolt af præstationen, som det belgiske mandskab lagde for dagen.

- Jeg synes, at spillernes attitude var fantastisk, og jeg kunne ikke bede om mere. Spillerne gav alt og pressede på til det sidste sekund for at komme tilbage i kampen, siger Martinez ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Det afgørende mål blev scoret efter 51 minutter af franske Samuel Umtiti, der headede bolden i mål efter et hjørnespark.

Det var ærgerligt for Belgien, at kampen blev afgjort på det mål, mener Martinez.

- Uheldigvis for os var forskellen en dødboldsituation. Kampen var meget tæt, og blev afgjort med en lille smule held foran målet, lyder det.

Skuffelsen var til at føle hos træneren, men han understreger dog, at der nu venter en ny opgave i bronzekampen på lørdag.

- Vi skal lægge det her bag os og se frem mod den næste kamp. Vi skal gå ud på en høj bølge. Det fortjener de her spillere, siger Martinez.

Den anden semifinale finder sted onsdag, hvor Belgiens modstander i bronzekampen enten bliver England eller Kroatien, der sendte Danmark ud i ottendedelsfinalen.

/ritzau/

Tema: Fodbold VM 2018

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...