Stolt Mads Langer: Jeg fik min favorit-pris

Stoltheden lyste ud af øjnene på Mads Langer, da han løb af sted med DMA's måske mest eftertragtede pris.

Stolt Mads Langer: Jeg fik min favorit-pris

En ting er at få musikbranchens anerkendelse. Noget helt andet er at få publikums anerkendelse i form af den meget eftertragtede publikumspris ved Danish Music Awards.

I år løb Mads Langer med publikums gunst, og det er lige præcis den pris, han havde håbet allermest på at få med hjem, fortæller han til Newspaq.

- Det er virkelig en fornem pris, fordi det er folkets stemme. Og så er det stort, fordi det er min første pris nogensinde, og jeg har trods alt været i gang noget tid nu. Det er på en måde kulminationen på et år, der har været helt overvældende.

Den populære sanger lægger da heller ikke skjul på, at han er både "stolt, lettet, glad og taknemmelig" over prisen, som han kæmpede om i selskab med Tina Dickow, Nephew, Nik & Jay og LOC.

- Jeg har været nomineret sammen med nogle kæmpe navne, og det er ret ufatteligt, at jeg er oppe i den liga. Jeg havde troet, at Nephew ville rende med prisen, så jeg er meget overvældet lige nu.

Netop publikumsprisen har en særlig betydning for Mads Langer, der sætter stor pris på at komme tæt på sit publikum. For nylig holdt han en intimkoncert for 707 fans i samarbejde med Red Barnet.

- Jeg brugte god tid på at fortælle om mine sange og svare på spørgsmål. Det var en enormt god anledning til at komme tæt på publikum og give noget tilbage til dem.

- Man er jo ikke noget uden sit publikum. Jeg er enormt glad for mit publikum, og især lige nu, lyder det fra sangeren med det brede smil.

Fremtiden vil den populære sanger bruge på at skrive endnu flere gode sange, fortæller han.

- Det giver noget selvtillid, når man får den anerkendelse, jeg nu har fået. Og nu vil jeg bare knokle rigtig hårdt for at videreudvikle mig.

Afstemningen om årets publikumspris afvikles i et DMA-univers på Facebook, hvor brugerne kunne afgive deres stemme frem til fredag eftermiddag.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Mia var fuld og energisk
Luk