Moseby

Stolthed i Moseby

De lokale havde alle Anders Goldings navn på læben efter OL-præstation

Leo Kristensen fortæller, at al snak i Moseby tirsdag handlede om Anders Goldings sølvmedalje.Foto: Grete Dahl

Leo Kristensen fortæller, at al snak i Moseby tirsdag handlede om Anders Goldings sølvmedalje.Foto: Grete Dahl

NORDJYLLAND:Når en nordjyde hjemtager Danmarks første medalje fra OL i London, og han endda kommer fra et lille, sammentømret lokalsamfund, kunne man let fristes til at tro, at byen ville stå på den anden ende dagen derpå.

Men i Moseby tirsdag middag var der hverken flag eller hornmusik. Byen henslumrede ved første øjekast i almindelig middags døsighed. Men også kun ved første øjekast. For de lokale havde kun en ting på læberne. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.
- Jamen det er jo stort. Vi er jo mange der har fulgt med, og det er det alle taler om i dag. Det er jo dejligt at komme på det positive landkort for en gangs skyld, fortæller det lokale postbud Leo Kristensen med et smil.
Hos købmanden var tirsdagens avis revet væk, og mange måtte gå forgæves. Til gengæld fik de en sludder over disken med Monica Larsen, der håber præstationen i London kan hjælpe på byens ry om megen kriminalitet.
- Det er godt for byen at få noget positiv omtale, i stedet for altid at høre om biler der ikke kan holde stille uden fælgene forsvinder, siger hun med et smil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.