Skagen

Stop for tung trafik

Der er noget i vejen i Skagen.

Østersøvej i Skagen er pludselig blevet attraktiv for tung trafik, og det harmonerer dårligt med, at den også er en del af skolevejen for børn, som cykler til Hedeboskolen. 
Foto: Bent Jakobsen

Østersøvej i Skagen er pludselig blevet attraktiv for tung trafik, og det harmonerer dårligt med, at den også er en del af skolevejen for børn, som cykler til Hedeboskolen. Foto: Bent Jakobsen

Østersøvej i Skagen har i mange år været en lille forsømt vej. Asfalten var fyldt med huller og det var stort set ikke til at færdes på den. Det var der heller ingen grund til, for den førte ikke rigtig nogen steder hen - i hvert fald ikke steder, som man ikke kunne komme til på nemmere vis. Det blev der ændret på, da området mellem Østersøvej og Buttervej begynde at blive udstykket og solgt som erhvervsgrunde. Nu var der en grund til at bruge Østersøvej, så den blev tidligere i år sat i stand og fik et fint nyt lag asfalt. Der var oven i købet mange, som begyndte at bruge Østersøvej, for den var nu ikke alene adgangsvej til de nyetablerede virksomheder, den var også blevet en smutvej uden om en ny rundkørsel og en lysregulering. Og så skulle man tro, at alt var godt, men sådan er det ikke. Læs hele historien i NORDJYSKE Stiftstidendes frederikshavnudgave fredag.