Lokalpolitik

Stopper i Folketinget

Birgitte Josefsen siger farvel ved næste valg.

Birgitte Josefsen stiller ikke op til folketinget ved næste valg - hun har nye projekter på dagsordenen, men røber dog ikke hvilke. 	Arkivfoto

Birgitte Josefsen stiller ikke op til folketinget ved næste valg - hun har nye projekter på dagsordenen, men røber dog ikke hvilke. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Ved næste folketingsvalg vil Venstrepolitikeren, folketingsmedlem Birgitte Josefsens navn ikke længere være at finde på stemmesedlen:

Siden valget i februar 2005 har folketingsmedlem Birgitte Josefsen repræsenteret Mariagerfjord- kredsen i folketinget, og det vil hun fortsat gøre frem til det næste valg, som måske først bliver om tre år.
- Men uanset hvornår valget kommer, har jeg besluttet mig for at stoppe når Statsministeren næste gang udskriver valg, siger Birgitte Josefsen i en pressemeddelelse.
- Jeg har i de efterhånden mange år som folketingsmedlem haft mange spændende opgaver, og fik fra starten af, i Venstres gruppe en lang række både udfordrende og spændende opgaver som mit ansvarsområde. Og ikke mindst opgaver som jeg har kunnet se give resultater.
- Jeg har oplevet hvordan en proces kan give et godt resultat, når samarbejdet fungerer helt ud i yderste led.
Blandt andet opgaven med at få det nye landsdækkende Tinglysningscenter til Hobro. Her viste daværende Statsminister Anders Fogh Rasmussen, tidligere Justitsminister Lene Espersen og Hobro kommunes daværende Borgmester Jørgen Pontoppidan mig, at vi ved fælles hjælp ”kunne flytte sten”. Denne proces og mange lignende har betydet, at jeg indtil flere gange har kunnet glæde mig over, at mit politiske arbejde har ført til resultater, til gavn for både den nordjyske befolkning og resten af landets borgere. Det er det der betyder noget.
- Jeg har nu besluttet mig for at bruge resten, og forhåbentlig mange gode arbejdsår endnu, med nye projekter. Projekter som i øjeblikket er i støbeskeen.
- Jeg vælger at meddele min beslutning nu, så min kreds Mariagerfjord- kredsen får god tid til at finde min afløser.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.