Stor anerkendelse til mindre virksomhed

Virksomhedsprisen 2011 er blevet uddelt, og vinderne blev fundet i Skagen, hvor to ansatte er blevet til tre. Det udløser en kontant gevinst

Nicklas Lind Pedersen og Kasper Lykke Nielsen har ansat Anne Frandsen ved Home i Skagen. Den ansættelse har givet Virksomhedsprisen 2011 - og dertil hører 25.000 kroner.

Nicklas Lind Pedersen og Kasper Lykke Nielsen har ansat Anne Frandsen ved Home i Skagen. Den ansættelse har givet Virksomhedsprisen 2011 - og dertil hører 25.000 kroner.

Det lokale beskæftigelsesråd i Frederikshavn Kommune har uddelt dette års virksomhedspris. Den tildeles en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at fremme et rummeligt arbejdsmarked. Home i Skagen fik dette års pris - og de 25.000 kroner, der følger med. Indstillede egen arbejdsplads Kåringen sker på baggrund af en indstilling fra Anne Frandsen, der havde klare argumenter for at indstille sin arbejdsplads. - Jeg har været igennem et langt sygdomsforløb, der gør, at jeg ikke kan arbejde på normale vilkår. Jeg kom i arbejdsprøvning i ni uger ved Home, og efterfølgende tilbød de mig et job, forklarer Anne Frandsen. Hun er meget taknemmelig for, at de to indehavere valgte at ansætte hende på trods af de økonomiske trængselstider. En stor overraskelse Begge indehavere af Home i Skagen er begejstrede over at have modtaget årets virksomhedspris. - Det var en stor overraskelse, og det er vi enormt glade for. Det er et skulderklap, at det bliver bemærket, at vi har gjort noget, selvom vi er en lille virksomhed, siger Kasper Lykke Nielsen. De tre ansatte fra Skagen blev hædret af borgmester Lars Møller (V) og repræsentanter fra det lokale beskæftigelsesråd på spisestedet Moby Dick i Frederikshavn, hvor der var afsat to timer til rosende taler.