Stor angriber viste sig frem

Hobro kiggede på mulig Berggreen afløser

Jonas Dal søger stadig efter den rette mand til at afløse Emil Berggreen. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Jonas Dal søger stadig efter den rette mand til at afløse Emil Berggreen. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

HOBRO:Hele tre testspillere var i aktion, da Hobro IK onsdag aften spillede 1-1 i en testkamp mod Skovbakken.

De to angribere James Duncan Keene fra England og Anicet Eyenga fra Cameroun er mulige afløsere for Emil Berggreen, der er blevet solgt til tysk fodbold, mens midtbanespilleren Blastel Koussalouka også fik chancen i alle 90 minutter.

James Keene har spillet fem år i den bedste svenske række med 24 mål til følge.

- Jeg synes, at James Keene viste nogle gode ting på banen. Han har en god spilforståelse og faldt meget godt ind i pasningsspillet. Men om det lige præcis er ham, der skal være vores nye spydspids, kan jeg ikke sige, siger Hobro-træner Jonas Dal.

Det var da også tydeligt, at det meste af trænerstabens interesse samlede sig om den store Anicet Eyenga, der senest har scoret 21 mål i 47 kampe i den algieriske liga. Med et godt hovedspil, en stærk fysik og en vis fornemmelse for bolden i feltet så han ud til at have mange af de kvaliteter, som Hobro har mistet med salget af Emil Berggreen til tyske Eintracht Braunschweig.

- Han har helt bestemt en masse af de kvaliteter, som vi gerne ser på holdet. Vi kunne se, at han er stærk med hovedet, og han har en kraftig brystkasse, så han er i stand til at tage bolden til sig med ryggen til mål. Han er interessant, siger Jonas Dal.

De kommende dage vil vise, om Hobro slår til og henter en af dem.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.