Stor dansk respekt for Mario Gómez

Simon Kjær og William Kvist kan kun uddele store roser til den tyske stjerneangriber Mario Gómez.

Stor dansk respekt for Mario Gómez

Det danske fodboldlandshold får sit at se til i søndagens EM-kamp mod Tyskland.

En af tyskernes største stjerner er Bayern München-angriberen Mario Gómez, som i de to første kampe i gruppe B mod Portugal og Holland allerede har scoret tre mål.

Forsvarsspiller Simon Kjær ser frem til en hård duel.

- Mario Gómez er en utrolig god afslutter. Han er en spiller, der måske ikke er med i kampen alle 90 minutter, men når han så først får chancen, så sparker han som regel bolden ind. Så det er en angriber på absolut topniveau, siger Simon Kjær.

Stuttgart-spilleren William Kvist kan i sit daglige virke i den tyske Bundesliga på nærmeste hold følge med i alle de mål, Mario Gómez scorer.

- Jeg sagde før turneringen, at han bliver topscorer og måske profilen til dette EM, og det passer indtil videre meget godt.

- Han får scoret nogle mål, og jeg har læst, at han har berørt bolden i 23 sekunder og scoret tre mål.

- Det siger meget om hans spil og om, hvor farlig og vigtig han er. Det har han også været for Bayern München i år, fortæller midtbanespilleren.

Kvist vil gerne give gode råd videre til sine forsvarskammerater, men det er svært med en type som Gomez.

- Han er lige præcis sådan en spiller, der er svær at gøre så meget ved. Han er uortodoks og meget stærk inde i boksen. Det handler nok bare om at være tæt på ham hele tiden, siger Kvist.

/ritzau/