Stor fluefisker til Frederikshavn

Lauritz Flowbinner er en kendt profil indenfor fluefiskeri, og han kommer til Frederikshavn

Lauritz Flowbinner kommer til Frederikshavn og holder foredrag. Privatfoto.
Frederikshavn 7. januar 2016 14:51 - Opdateret 7. januar 2016 14:55

FREDERIKSHAVN: Den 21. januar kommer Lauritz Flowbinner på besøg i lystfiskernes klubhus i Århusgade 26 klokken 19. Lysfiskerforeningen i Frederikshavn har arrangeret, at han holder foredrag og viser billeder om fiskeri i Sverige.

Lauritz Flowbinner er en kendt profil inden for fluefiskeriet. Engang arrangerede han ture til Lapland, og nu er han skribent ved bladet Fluefisker, som Federation of Fly Fishers Denmark står bag. Der er ikke meget fluefiskeri eller fluebinding han ikke har været med til – i Danmark eller i udlandet.

Sverige fra nord til syd hedder foredraget, og Laurits Flowbinner tager dig med på en tur fra kysten helt nede ved Ystad og op til elve og søer i det nordligste Lappland.

Turen går op over Mörrumåens og Örekilsälvens havørreder og laks. Gennem Mellemsverige med flotte oplevelser fra Värmlands Klarälv og Jämtlands storslåede søer og småelve.

Turens clou venter tilhørerne i dysten med storstallingerne og fjeldørrederne i Lappland.

Dette foredrag er lagt an på at give tilhørerne inspiration til ture for dig selv, klubturen eller en tur med familien med fiskeriet i højsædet.

Der vil blive vist billeder og fremlagt oplysninger omkring ture i mange forskellige prisklasser. Ligesom der vil blive gennemgået priseksempler for de enkelte muligheder. Specielt fiskeriet sammen med familien og mulighederne for dette gennemgås.

Desuden gennemgås også områder der byder på fiskeri af høj kvalitet, uden at man behøver at gå milevidt eller skal fragtes med fly eller helikopter ind i vildmarken.

Og muligheder er langt flere end mange umiddelbart tror med mange gode naturoplevelser for både store og små. Der vil også blive fokuseret på fiskearter, som er med til at give hele familien en stor oplevelse.

Arrangementet er for medlemmer af Frederikshavn lystfiskerforening, men ikke-medlemmer er velkomne men må betale entré på 50 kroner inklusiv kaffe.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...