Stor interesse for Aabybros nye høreklinik

Mange kom forbi til åbningsreception

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AABYBRO:Tirsdag havde hørecenteret AudioNova åbningsreception, og fra morgenstunden var der travlhed hos hørecenteret, der er flyttet ind hos Lars Bloch Briller i Aabybro. Mange kom forbi for at bestille en tid til en gratis høretest og få en snak om hørelse.

En af dem var Poul Kristensen, der siden december har haft et lille diskret høreapparat i ørerne.

Sammen med husturen Sonja havde han en stor buket blomster med, som han overrakte til audiologist og daglig leder, Marianne Korsgaard.

Poul Kristensen er nemlig ikke bleg for at indrømme, at det faktisk har givet en væsentligere bedre livskvalitet at få en bedre hørelse.

- Bare sådan noget som at kunne høre blinklysene i bilen, sagde han, mens han skottede smilende til Sonja, der gentagne gange har skældt ud over, at han ikke fik slukket for de blinklys.

- Men hvis jeg havde vidst, at I kom til Aabybro, så kunne jeg da have ventet.

- Det var nu godt, du kom, for ellers havde du jo stadig gået rundt og sagt ”hvad!?”, sagde Marianne Korsgaard.

AudioNovas målgruppe er da især også ældre mennesker, og Marianne Korsgaard oplever, at flere og flere viser interesse for at få høreapparat.

- Før i tiden blev ældre mennesker nok i højere grad derhjemme. Det gør de ikke i dag, hvor mange er meget aktive og derfor færdes i nogle krævende lyttemiljøer, fortæller hun.

Til gengæld kan det godt være et stort skridt for mange at komme i gang.

- Vi hjælper derfor med at få søgt de forskellige tilskud, og vi ved også, at hvis det er første gang, man har et høreapparat, så er der mange lyde at vænne sig til. Derfor har vi også et tilbud om at man kan låne et høreapparat, så man kan finde ud af, hvad der passer bedst, siger hun.

Selve testen tager cirka 30 minutter og er smertefri.

AudioNova Aabybro er del af en kæde på 70 hørecentre i hele Danmark. Placeringen i Aabybro er ikke tilfældig.

- Vi ved, at vores kunder sætter pris på, at de ikke skal køre for langt, så vi har en målsætning om at være så tæt på kunderne som muligt, siger Niels Møllmann, der er regional salgschef i AudioNova i Jylland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.