Stor interesse for friplejehjem

Mange vil gerne skrives op til en plads på Brovst Friplejehjem

Anders Andersen
Bestyrelsesformand for Brovst Friplejehjem, Stefan Bauditz, glædede sig over, at byggeriet snart kan starte. Foto: Laura Guldhammer Thomsen
Jammerbugt 18. september 2015 12:32

JAMMERBUGT: Første spadestik til det nye friplejehjem i Brovst blev torsdag taget af borgmester Mogens Gade (V). Det skal efter planen åbne 1. november næste år.

- Jammerbugt lever af engagement. Jeg håber, det bliver til gavn og glæde for områdets ældre, og at vi får et fornuftigt samarbejde med friplejehjemmet, sagde Mogens Gade.

Friplejehjemmet får 30 værelser på cirka 55 m2 med stue, soveværelse og badrum. Det koster 50 millioner kroner og opføres på et areal på 20.000 m2.

Forhåndsinteressen er stor for at blive skrevet op. 10-15 personer har henvendt sig. Bestyrelsesformand Carl Stefan Bauditz, oplyser, at det dog endnu er for tidligt.

- Vi har haft rigtigt mange forespørgsler, men vi skal først have aftale på plads med kommunen, sagde Carl Stefan Bauditz.

Han forventer, at friplejehjemmet kan begynde at skrive folk op i løbet af næste sommer.

Der har været meget diskussion om, at prisen på friplejehjemmet skulle blive dyrere. Det afviser bestyrelsesformanden.

- Der kan være en lille forskel. Men vi satser på at være konkurrencedygtige og matche laveste pris, siger Carl Stefan Bauditz.

Han glæder sig over, at friplejehjemmet har mødt stor lokal opbakning. Det har modtaget donationer på 600.000 kroner fra private og fonde. Alle har ønsket at være anonyme.

- Det glæder os meget, at så mange har ønsket at være med til at gøre noget godt for stedet. Vi skal nok få brugt alle pengene, siger Carl Stefan Bauditz.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...