Hjallerup

Stor interesse for Hjallerup Rideklubs intro-kurser

Nyt tilbud til børn i Hjallerup

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Børnene virkede trygge, når de sad på hestene, og flere af dem vovede endda at ride på egen hånd. Foto: Ole Torp

HJALLERUP:De seneste to måneder har HRV (Hjallerup Rideklub Vrinsk) kørt nogle hold, som de kalder for "intro-kurser". Hvis man er under 15 år, ikke medlem i forvejen af HRV og har betalt kontingent (200 kr.), så kan man om mandagen komme med på disse hold, hvor undervisning er gratis.

Dette tilbud er rettet mod børn, som ikke tidligere har prøvet at ride, og det var tydeligt at se ude på ridecentret, at børnene nød at prøve noget, som de ikke havde prøvet før. De så også trygge ud, og det skyldes sikkert også, at Celine Bodum, Louise Kragh og Lisbeth Grøn gik ved siden af hestene og i nogle tilfælde holdt godt fast i seletøjet på hestene, som er klubbens såkaldte elevheste. Efter et par omgange var der flere af nybegynderne, som fik lov til at ride på egen hånd.

Efter de to måneder kan børnene tilmelde sig undervisning på et af de eksisterende hold, hvor undervisningen varetages af klubbens dygtige beriderelev Anna Schmidt Bigum. Det næste hold på intro-kurset starter 9. januar kl. 16.30, og herefter vil der være opstart af nye hold hver anden måned. Tilmelding kan ske på bogholder@hrv.dk.

Man er i rideklubben glade for, at børn på den måde bliver introduceret til ridesporten, og at HRV forhåbentlig får nye medlemmer derved. Som en talskvinde for HRV siger:

- Uden overdrivelse så kan vi vist godt sige, at vi i rideklubben er vidtfavnende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.