Stor interesse for sti ved Hobro

Vandrerute mellem Hobro og Bram-slev Bakker indviet af mange hundrede himmerlændinge

Bente Lembo og Andreas Falck
Uffe Westerberg fortalte, at ruten mellem Hegedal og Bramslev Bakker har fået 73 af 100 mulige point. Noget af det, der trækker ned, er et lille stykke asfalt på en del af ruten. Foto: Andreas Falck
Hobro 1. april 2017 17:14 - Opdateret 4. april 2017 08:42

HOBRO: Sammenligningen med en travl tysk motorvej er skudt lidt over mål, men det er ganske vist, at trafikken på vandreruten mellem Hobro og Bramslev Bakker var livlig lørdag.

Deutsches Wanderinstitut har udnævnt stien til noget så fint som premium panoramarute. Det blev markeret officielt af Mariagerfjord Kommune.

Himmerlændinge iført fornuftigt fodtøj flokkedes fra morgenstunden i stort tal på plænen ved Hobro Lystbådehavn. 350 havde forhåndstilmeldt sig. De ville enten gå hele vejen - 10 kilometer - eller blot 5 kilometer den ene vej og retur med fjordskibet Svanen.

Borgmester Mogens Jespersen (V) holdt indvielsestalen via megafon og glædede sig over at se så mange fremmødte. Også han havde taget vandrestøvler på og agtede at gå hele ruten. Lørdag formiddag plejer han at vie par borgerligt på kommunekontoret i Hobro, men havde overladt hvervet til en substitut.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...