Stor julebasar i Bjergby

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Længe før basaren åbnede klokken 10, var der fuldt hus i Sognehuset. Foto: Niels Helver

Lørdag var der for 13. gang basar i Bjergby-Mygdal Sognehus. Basaren er igen i år til fordel for Danmission, der i 195 år har været med til at skabe velfungerende og bæredygtige lokalsamfund rundt om i verden blandt andet i Asien og Afrika, hvor målet er at bekæmpe fattigdom med fokus på udvikling af lokale bæredygtige samfund.

Basaren blev åbner af sognepræst Lars Rasmussen Brinth, der på vegne af Danmission og basarens koordinator Jette Nedergaard håbede, at de mange besøgende ville bruge rigtig mange penge til fordel for årets kampagne "Gør verdens børn til fremtidsbørn".

Efter velkomsten sang Juniorkoret under ledelse af kirkens nye organist Benedikte Hauge. De besøgende handlede på livet løs i de mange salgsboder med håndarbejder, hjemmesyltede ting, bagværk, Danmissions flotte genbrugslys, kort, bøger, dekorationer, pyntegrønt og ikke mindst den populære tombola med flotte gevinster.

Klokken 13.30 var der stort modeshow med lokale mannequiner, der viste smart genbrugstøj fra Danmission Genbrug i Hjørring.

Dagen igennem kunne der også købes smørrebrød, hjemmebag, kaffe, te og saftevand.

- Med så mange mennesker, der handler så ivrigt, er der ingen tvivl om, at der også i år bliver et flot overskud til Danmissions arbejde, siger Jette Nedergaard, der har travlt med at sælge de flotte genbrugslys fra Danmission.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.