Sæby

Stor musikfestival i Sæby

700 musikere fra 27 bands underholder i tre i junis sidste weekend

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Skæg og ballade - hver ting til sin tid - men musikken skuffer aldrig.

SÆBY:Sæby får musikalsk besøg, når byen 28. 30. juni invaderes af 700 musikere fra syv nationer - og de vil underholde med samba, rock, pop, klassisk og populærmusik.

Det er 14. gang Musikkorps Sæby fejrer musikfest med internationale musikere. Musikfesterne startede i 1974, og er blevet holdt hvert tredje år lige siden.

– Vi synes selv det er unikt, at en forholdsvis lille by som Sæby, formår at gøre sig interessant som musikfestplads for så mange bands og internationale musikere fra syv nationer, siger Mogens Aarup fra Musikkorps Sæby.

Musikfesten er et ikke kommercielt arrangement, hvor hovedformålet er, at skabe musikalske oplevelser på tværs af landegrænser og samtidig give gensidig inspiration, skabe musikalske venskaber og sprede glæden ved musikken til både turister og sæbynitter.

De 55 medlemmer af Musikkorps Sæby er for længst trukket i arbejdstøjet for at gøre byen klar til de mange forskellige koncerter og underholdning.

Rammen for musikfesten er Sæby midtby og Sæby havn. Men også i periferien af byen er der musik - bl.a. ved Sæby Golfklub og på Hedebo Strandcamping. Musikfesten kan også integreres i byens Open By Night arrangement.

Arbejdet med logistikken tager en rum tid i øjeblikket, i øjeblikket, og da stort set hele byen inddrages, koordineres der med de handlende og mange af byens foreninger.

- Derfor er Sæby Handelsstandsforening én af de vigtigste samarbejdspartnere for os, men selvfølgelig er de lokale restauratører og madleverandører også på banen, fortæller Mogens Aarup.

Op til den sidste weekend i juni bliver der udgivet en Musikfestavis, der omdeles til ca. 30.000 husstande i Østvendsyssel. Den fortæller nærmere om alle de optrædende bands og program, koncertsteder og tid og sted for musikalske optog.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.