Stor og alsidig påskefestival i Blokhus

FRIDAGE: Hvalen vender hjem og besøg af TV-kendisser i Blokhus

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Så er det atter tiden, hvor hvalen vender hjem til Blokhus.

I Blokhus er der lagt op til en aktiv påske med et program spækket med aktiviteter for hele familien.

Et af højdepunkterne er, at Blokhus Hvalen vender tilbage til byen 13. april og bliver udstillet på byens torv. Hele påsken vil guider byde inden for i dens mave og fortælle hvalen.

Tirsdag 16. april kan man være med til at pynte påskekager med Sara Græsborg, som er kendt fra tv-udsendelsen Den Store Bagedyst.

Hun deler ud af gode bagetips og pynter påskekagerne sammen med børnene. Efterfølgende er der ”Den Store Påske Kagedyst”, hvor alle kan medbringe sin egen kage og dyste om hvem, der kan bage den smukkeste og mest velsmagende påskekage.

Dagen efter er der lagt op til en god oplevelse for de bilinteresserede, når Blokhus Torv bliver fyldt med både klassiske og veteranbiler, og skærtorsdag 18. april skyder Fårup Sommerland sæsonen i gang med stort MC træf, hvor alle der ankommer til parken på motorcykel får gratis adgang.

Det er også dagen, hvor der traditionen tro holdes et stort påskemarked med udstilling af friske, lokale råvarer på Blokhus Torv, hvor der samtidig kan opleves spændende kunstværker.

Langfredag får Blokhus besøg af kendisparret Lise og Michael, som vandt Nybyggerne i 2016. De kommer og laver to spændende og kreative workshops på Blokhus Torv, hvor børnene får lov til at bruge både hjerne og hænder på samme tid.

Påskelørdag 20. april gæster Futte Blokhus Torv. Han er kendt for sin YouTube kanal og fortæller om sin rejse fra at være en ukendt vlogger til at vinde Guldtuben ”Årets Vlogger 2018”.

Han vil fortælle om, hvad der har fungeret for ham og give tips til, hvordan du laver en populær YouTube video. Efter foredraget, vil der være en konkurrence om hvem der kan lave den bedste YouTube video ud fra de tips han har givet, og Futte vil til sidst kåre vinderen.

2. påskedag 22. april inviteres der til fælles løbeevent Forest 2 the Bay i Gateway Blokhus, hvor man kan deltage i en kort børnemaraton på 420 meter, minimaraton på fem kilometer, kvartmaraton på 10 kilometer eller halvmaraton på 21 kilometer.

Også de populære naturformidlingsture med Bad Ass Biology er en del af påskeprogrammet., og de tager på ravjagt med UV lygter 15., 18. og 19., april samt på Krible Krable tur i Blokhus Klitplantage 14. og 18. april. Der er Klitternes Hemmelighed på Blokhus Strand 15. og 19. april og Fiskefis for børn, hvor du skal lære at dissekere en fisk og se hvad der er indeni.

Derudover byder Blokhus på en påskeferie med guidede ture, kræmmermarkeder, kreativ leg, skattejagt, anderæs, hønsebingo, badeland og meget mere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.