Børnepasning

Stor opbakning til musikfestival

Cirka 450 var til musikfestival i børnehave, hvor små børn optrådte

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Børnene var trods deres unge alder ikke bange for at gå på scenen.Foto: Michael Bygballe

BRØNDERSLEV:Det var et temmelig stort publikum, som børnene i Børnehaven Kornumgård i søndags skulle optræde for til årets musikfestival i børnehaven.

Cirka 450 mennesker var med - så der gik en del voksne per barn, da børnehaven tæller 89 børn. Men mange havde også både søskende og flere generationer med sig.

Første gruppe børn på scenen, som var ude på legepladsen, var børnene fra Blå Stue. Det blev kaldt op på scenen, nogle blev fulgt derop af deres forældre og skulle måske lige tage mod til sig - men da de stod der, gik det bare derudaf.

- Er I klar til at give den gas?, spurgte pædagog Malene Frederiksen.

Et af børnene var ikke i tvivl om opgaven og sagde med fast stemme:

- Vi synger bare!

Og det gjorde de så - og indledte deres optræden med ”Mariehønen Evigglad”, som de havde lavet skilte til med bla. en mariehøne og et rabarberblad. De havde også rasleinstrumenter med, og der blev sunget igennem, da Søren råbte højt ”kom ind!”.

Siden fulgte flere andre børnegrupper, der optrådte med forskellige numre - blandt andet også med en dans til ”Gangnam Style”.

Musikfestivalen er en tradition, som i år fandt sted for fjerde gang.

- Børnene elsker at optræde, og det er noget, de ser frem til og øver sig på. Jeg tror også, det betyder noget for sammenholdet blandt forældrene. Jeg tror, det giver en god følelse af Kornumgård, fortalte Ulla Krog, der er forælder og med i festivaludvalget.

Festivalen er et forældreinitiativ. Initiativtagerne er vokset ud af børnehaven, men traditionen består.

- Der er altid nogle, der er klar til at tage over, fortæller Ulla Krog.

På festivalen fik børnehavens nye støtteforening også sin premiere. Foreningen, der blev søsat i april, havde sine første tiltag på festivalen, hvor de solgte blomster og havde lotteri med rigtig mange gevinster.

Stine Ødum Sørensen præsenterede den ny forening fra scenen på festivalen og fik dermed budskabet ud til rigtig mange på en gang.

- Vi vil gerne skabe nogle ekstra muligheder for børnehaven, sagde hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.