Stor opbakning til stafet for livet

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

De gule balloner blev sluppet løs. Privatfoto

Fjerritslev: Stafet For Livet Fjerritslev fik en forrygende debut, da ikke færre end 1.061 deltagere og 53 fightere stillede op for at gå i den gode sags tjeneste. Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, stemningen var høj og energiniveauet i top, og Jammerbugten stod sammen i kampen mod kræft, da man i weekenden afholdt Stafet For Livet på Dyrskuepladsen i Fjerritslev.

- Vi har haft nogle fantastiske frivillige, der har knoklet hårdt for at sikre, at rammerne var i orden, vi har haft kæmpe opbakning fra erhvervsdrivende fra hele kommunen, der har støttet os både med flotte sponsorater, donationer og serviceydelser, og vi har haft nogle skønne, skønne bidragydere, der har stillet op med sang, musik og aktiviteter for både store og små. Og så har vi ikke mindst haft nogle helt igennem engagerede deltagere, der har udfyldt rammerne på flotteste vis. Gennem hele stafetten har der været mange deltagere på banen, og stemningen har været god og hjertevarm hele vejen igennem, lyder det fra den lokale stafets formand, Anne Marie Holm.

Hun indledte arrangementet med en velkomst, og der var åbningstale ved Otto Kjær Larsen og fightertale ved Rikke Nielsen. Herefter gik Brovst Pigegarde i front for Fighterrunden, hvor alle nuværende og tidligere kræftpatienter, iført de karakteristiske gule fighterbluser, blev hyldet på den indledende æresrunde, inden de slap de gule balloner fri som symbol på, at de slipper kræften. Herefter var stafetten åben og i gang. Under hele stafetten var der forskellige artister på scenen og aktiviteter på pladsen, så der hele tiden var noget at se på og lytte til.

- Klokken 21.00 holdt vi den følelsesladede og stemningsfulde lysceremoni, hvor skoleleder Pernille Hovaldt holdt en smuk lystale og Nikoline, Lærke og Hannah sang en fuldstændig fantastisk version af ’Halleluja’. Det var en stærk og bevægende oplevelse og en smuk måde at mindes og ære, dem man har kær, fortæller Anne Marie Holm.

Natten igennem var der aktivitet på banen, og da solen stod op, summede pladsen igen af aktivitet. I alt blev der tilbagelagt ca. 15.000 kilometer.

- Vi er dybt taknemmelige for den opbakning, der har været til arrangementet. Vi håber på, at alle er klar på at deltage igen næste år, og at endnu flere har fået blod på tanden og fået lyst til at være en del af en helt fantastisk oplevelse, der i dén grad giver mening. Desværre er den her indsamling jo en indsamling, der ikke vil være mindre aktuel i årene fremover, siger formanden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden