Stor opbakning til Vendsyssel Håndbold

Den nye håndboldklub er kommet godt fra start, og det giver tro på drømmen om at komme i kvindernes bedste række. Opdateret med tv-indslag 09.16

Direktør Jan Hansen (tv.) og salgschef Johnnie Aabo (th.) har store forventninger til Vendsyssel Håndbold. 
Foto: Bente Poder.

Direktør Jan Hansen (tv.) og salgschef Johnnie Aabo (th.) har store forventninger til Vendsyssel Håndbold. Foto: Bente Poder.

Vendsyssel Håndbold har kun nogle måneder på bagen, men mærker en kolossal opbakning fra alle steder i landsdelen. Se tv-indslag om emnet her - og for os er det også vigtigt at understrege, at der ikke kun er tale om et frederikshavnerhold men et mandskab for hele Vendsyssel, fortæller klubbens direktør Jan Hansen. Driftsselskab etableres Vendsyssel Håndbold spiller på en licens fra FfI Håndbold, og sådan bliver det ved med at være, når et nyt og folkeligt driftsselskab forsøges dannet om kort tid. - I første omgang handler det om at finde de nødvendige penge til driften, men med stor opbakning allerede nu tyder alt på, at vi også i løbet af sæsonen kan finde det overskud, som betyder, at vi kan søge om at blive kontraktklub og dermed få spillere på lønningslisten også. - Det er vigtigt at lave tingen fornuftigt fra bunden, og det er vores klare fornemmelse, at det er tilfældet her i Vendsyssel Håndbold, siger salgschef Johnnie Aabo, der ikke er i tvivl om, at man om et år er klar til at skrive spillerkontrakter. Trofaste sponsorer At duoen Hansen/Aabo ikke er alene om at tro på Vendsyssel Håndbold viser tiltroen hos sponsorerne. - Omkring 90 procent af vores sponsorer har lavet tre-årige aftaler, og det viser med al tydelighed, at de tror på os. - Akkurat som alle os omkring holdet er vi overbeviste om, at der er så mange muligheder i Vendsyssel Håndbold, at 1. division ikke er et endemål for os. - Vi vil med i toppen af dansk kvindehåndbold, og det skal være helt slut med at have et elevatorhold i Arena Nord i Frederikshavn, understreger Johnnie Aabo.

Forsiden