Stor renovering på efterskole

Efter fire måneders arbejde og en udgift på 3,7 millioner kroner glæder Den Økologiske Efterskole på Centralgårdsvej i Store Vildmose sig til at indvie de gennemrenoverede elevværelser samt elevgange og bade- og toiletfaciliteter.

I løbet af den hårde vinter har Den Økologiske Efterskole gennemgået en større renovering til 3,7 millioner kroner. Privatfoto

I løbet af den hårde vinter har Den Økologiske Efterskole gennemgået en større renovering til 3,7 millioner kroner. Privatfoto

Alle skolens elevværelser er blevet bygget om i vinterens løb, fordi de var slidte og utidssvarende. Nu er der i stedet gode boforhold, og eleverne glæder sig til at flytte ind. De har i vinterens løb boet i pavilloner og rundt om på skolen under trange kår. Fra 1. april kan de tage værelserne i brug, ligesom der er tekøkkener på hver af de to etager, hvor eleverne bor. Skolen vil gerne vise det nye byggeri frem for alle interesserede, som er velkomne til at kigge forbi onsdag 31. marts mellem klokken 15 og 16. Her bliver der vist rundt, og der bydes på en snitte og en øl eller vand.