Stor respekt i begge lejre

Blokhus FC får besøg af AaB-reserverne

nikolaj thomsen fik et vrid i knæet til træningen forleden i Blokhus men forventes alligevel klar til dagens lokalslag mod AaB II.Foto: Lars Pauli.

nikolaj thomsen fik et vrid i knæet til træningen forleden i Blokhus men forventes alligevel klar til dagens lokalslag mod AaB II.Foto: Lars Pauli.

NORDJYLLAND:- Det var meget ærgerligt, at vi fik turneringspremieren i 2. division vest udsat på grund af tordenvejr over Tjørring, men det betyder samtidig, at vi er ekstra opsatte til at komme i gang med spillet om point, når AaB's andethold kommer på besøg, siger Henrik Larsen, der er cheftræner for Blokhus FC. - Jeg så AaB's første halvleg i deres premiere mod Esbjerg 2, og her imponerede de mig, så der venter os en masse arbejde, hvor vi skal være løbevillige. - Og så skal vi vinde så mange nærkampe som muligt, ligesom fejlene skal minimeres, pointerer Henrik Larsen. Han har et spørgsmålstegn ved både Nikolaj Thomsen, der fik et vrid i knæet til træning forleden, og Malthe Guldager, men Blokhus-træneren tror dog på, at de begge er med i truppen mod AaB 2. - Vi udtager hele vores trup, og så bliver en enkelt sorteret fra, slutter Henrik Larsen der dog må se helt bort fra de langtidsskadede Michael Pedersen og Kasper Stiller. AaB må afgive Andetholdet fra AaB kom fint fra sæsonstarten med 4-2 hjemme over Esbjerg fB 2, men da AaB's førstehold i SAS Ligaen også spiller i eftermiddag, må andetholdstræner Finn Christensen nødvendigvis ændre på sin trup. - Sådan er betingelserne, og dem arbejder vi naturligvis efter. - Mod Blokhus FC må vi se bort fra en skadet Emil Haucke. - Og så er målmand Abbas Hassan, Daniel Holm og Henrik Dalsgaard alle rykket op i truppen til superligaholdet, forklarer Finn Christensen. - Jeg har dog stadig en rigtig stærk trup at tage med til lokalslaget, men det er også nødvendigt, hvis vi skal have en chance mod ét af rækkens allerbedste hold. - Vi har det altid svært mod Blokhus FC, og selvfølgelig kommer vi også på arbejde i dag, lyder det fra AaB-træneren.