Morsø

Stor sejr til Sofie Kibsgaard

Golftalentet strøg helt til tops i European Nations Championship 2018

Sofie Kibsgaard vandt stærk turnering i Spanien. Arkivfoto: Bo Lehm

Sofie Kibsgaard vandt stærk turnering i Spanien. Arkivfoto: Bo Lehm

SOTOGRANDE:En morsingbo vender hjem med en frisk triumf i bagagen.

Lørdag eftermiddag strøg Sofie Kibsgaard, 19-årig golfspiller fra Nykøbing, helt til tops i den individuelle del af European Nations Championship 2018, da hun på Real Club de Golf Sotogrande i det sydlige Spanien henviste franske Candice Mahe til andenpladsen.

De to kæmpede til sidst alene om sejren, og på en fremragende afslutning med tre birdies på de fire sidste huller gik Sofie Kibsgaard forbi og vandt med en samlet score på 295 slag, syv over banens par og to slag bedre end Candice Mahe.

Sofie Kibsgaard sluttede dermed turneringen lige så stærkt, som hun begyndte den, med en runde i et slag under par. Og med førstepladsen forbedrede hun sin præstation fra sidste år, da hun blev nummer 10, og levede i den grad op til sine på forhånd annoncerede ambitioner for i år om at komme i top fem.

Sofie Kibsgaard og to andre danskere udgjorde desuden en trio i holdkonkurrencen, og her trak morsingboen det store læs i kampen om en topplacering. I sidste ende blev det til en andenplads for det danske hold med 14 slag op til vinderne fra Frankrig.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.