Stor skuffelse i Esbjerg-lejren

- Vi havde fortjent alle tre point mod AaB, mente træner Niels Frederiksen

Mick van Buren reducerede til 1-2 for Esbjerg. Til højre Kenneth Emil. Petersen. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Mick van Buren reducerede til 1-2 for Esbjerg. Til højre Kenneth Emil. Petersen. Foto: Claus Fisker/Scanpix

ESBJERG:Esbjerg vendte 0-2 til 2-2, da holdet mandag aften hjemme mødte AaB i Superligaen.

Men selvom klubben fik afværget et truende nederlag og vekslet det til et enkelt point, så var både spillere og trænere i den vestjyske klub alt andet end tilfredse med resultatet.

- Som kampen forløb, så ville vi nok vinde 19 ud af 20 gange, så det er klart, at jeg er skuffet over ikke at stå med de tre point.

- Jeg føler bestemt, at vi leverede en indsats, der gjorde, at vi skulle have vundet, siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen.

Han får opbakning af vestjydernes topscorer Mick van Buren, der begyndte Esbjerg-comebacket med sin reducering til 1-2.

- For at være ærlig så er jeg pisse ærgerlig over resultatet. Vi var det bedste hold på banen i dag og skulle have vundet, siger Mick van Buren, der havde svært ved at glæde sig over, at esbjergensernes comeback trods alt gav point.

- Selvfølgelig er ét point bedre end nul, men som vi spillede i dag, skulle vi have haft tre point. Vi må være skuffede over at give to mål væk i en kamp, som vi havde helt styr på, mener Mick van Buren.

God moral

Forud for mandagens kamp mod AaB havde Esbjerg blot hentet ét point i de seneste seks Superliga-opgør, og derfor roste cheftræner Niels Frederiksen trods alt spillernes moral.

- Selvom jeg er skuffet, så fortjener drengene respekt for ikke at give op på noget tidspunkt, som man ellers godt kan forestille sig, at det ville ske, når man er inde i en mindre god periode.

- Men der var god moral hele vejen rundt, og det er jeg selvfølgelig glad for at se, fortalte Esbjerg-træneren.

Med det ene point er Esbjerg fortsat placeret under nedrykningsstregen med 19 point - et enkelt færre end FC Nordsjælland på tiendepladsen./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.