Stor varme-udvikling med lavere priser

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fabrikschef Houni Mikkelsen, Dankalk, og direktør Jette Nielsen, Løgstør Fjernvarme, har trukket et stort læs for at føre firmaets overskudsvarme ind i områdets radiatorer. Det lykkes i november. Foto: Martin Glerup

Selvom Løgstør Fjernvarme bruger mange ressourcer på at udvikle sig til et af Danmarks bedste biomasseværker, så er det lykkedes at give forbrugerne markant lavere varmepriser.

Det kom frem, da Løgstør Fjernvarme markerede sit 60 års jubilæum med et godt regnskab.

De knap 2.500 forbrugeres varme fremstilles på halm, træpiller og solvarme og snart også på overskudsvarme fra et nærliggende firma.

Godt 15 procent er varmeprisen sat ned i forhold til 2014/15-priser for standardhuset på 130 kvadratmeter, man regner ud fra, og i løbet af året har man fået foretaget vigtige udskiftninger af ledningsnettet i Løgstør og Ranum. Et arbejde der fortsætter i Ranum.

Til sommer skal man i gang med en større udskiftning af ledningsnettet omkring Hvedemarken, Rugmarken og Bygmarken. Et arbejde der ventes at tage godt to år fra starten til sommer.

Det kommer til at koste 14 millioner kroner i 2014-priser, men de 11 af millionerne har man allerede sparet oplyste Uffe Bro.

Den 18. november indvies et anlæg, der skal overføre Dankalk Aggersunds overskudsvarme til Løgstør Fjernvarme.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.