Storaktionær tættere på TK Development

Den nordjyske erhvervsmand Carl Ejler Rasmussen indsætter sin direktør i bestyrelsen for det pressede ejendomsudviklingsselskab

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Carl Ejler Rasmussen (til venstre) - her fotograferet ved Aalborg Væddeløbsbanes 50 års jubilæum - er rykket tættere på den daglige ledelse i TKD.Arkivfoto: Michael Koch

AALBORG:Den nordjyske erhvervsmand Carl Ejler Rasmussen er rykket tættere på TK Development (TKD), som han med en ejerandel på godt fem procent er næststørste aktionær i.

På generalforsamlingen i det nordjyske ejendomsudviklingsselskab fik Carl Ejler Rasmussen nemlig indvalgt Ernst Michaelsen, der er administrerende direktør i Carl Ejler Rasmussen & Co (Rasmussen-familiens holdingselskab), i bestyrelsen for TKD.
Ud over Ernst Michaelsen blev Peter Thorsen nyvalgt til bestyrelsen ved samme lejlighed.

Nedtoner dramatik

En kilde tæt på TKD nedtoner dramatikken i forbindelse med ændringerne i TKDs bestyrelse.

- Siden Kurt Daell udtrådte af bestyrelsen (sidste år, red.) har storaktionærerne ikke været repræsenteret i bestyrelsen, og den situation bliver nu normaliseret, siger kilden.
Det har ikke været muligt at få kontakt til bestyrelsesformanden i TKD, Niels Roth, og få hans kommentar til udvidelsen af TKDs bestyrelse.
Ud over Carl Ejer Rasmussen er ejeren af Harald Nyborg-kæden, Kurt Daell, storaktionær i TKD med omkring 10 procent af aktierne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.