Store ændringer på Paradiskajen

Frederikshavn Havn og Stena Line er gået sammen om at forbedre forholdene

Renoveringen af Paradiskajen i Frederikshavn har stået på i nogle måneder. Arkivfoto: Peter Broen
Byggeri 1. september 2014 16:06

FREDERIKSHAVN: Nedbrydningen af de gamle bygninger på Paradiskajen har givet nogle nye muligheder. Stena Line og Frederikshavn Havn er derfor gået sammen om at forbedre forholdene og ikke mindst sikkerheden for de personer, der færdes på og omkring Paradiskajen.

Frederikshavn Havn opfører i øjeblikket et nyt trappetårn op til Valutaslangen fra havnesiden af E45.

I forbindelse med trappetårnet laves både elevator og toiletter til havnens gæster.

På det store parkeringsareal indrettes markerede gangstier, således at sikkerheden højnes både for færgegæster, øvrige turister og byens borgere.

”Vi forventer, at der vil blive en større aktivitet med folk på området, og dette er første skridt til at forbedre forholdene for alle gæsterne på havnen” siger Nicolai Petersen, byggetekniker på Frederikshavn Havn.

Med bevidstheden om, at Valutaslangen er første indtryk for en række turister hvert år, arbejdes der hos Stena Line på at gøre denne oplevelse bedre. ”Hos Stena Line ser vi fx muligheder i at benytte Valutaslangens arealer til forskellige arrangementer mv., og vi ser meget gerne, at der kommer gode input fra byens borgere”, udtaler Kenneth Hardam, Stena Line.

Ifølge Kenneth Hardam har Skandia Torv (vest for E45) den seneste tid gennemgået en forskønnelse med bl.a. nye fliser. Herudover bygger Stena Line i øjeblikket nyt elevatortårn med et lille vindfang med nye elevatorer og rulletrapper, der forbinder Skandia Torv og Valutaslangen.

Alle disse tiltag for at forbedre forholdene på og omkring Paradiskajen sker i et tæt samarbejde mellem Stena Line og Frederikshavn Havn.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...