Store danske topnavne på Nibe

Tre danske topnavne er klar til Nibe Festival. Volbeat, Suspekt og Magtens Korridorer melder sig klar til koncerter i Skalskoven

Suspekt er klar til sommerens Nibe Festival. Arkivfoto

Suspekt er klar til sommerens Nibe Festival. Arkivfoto

NIBE:”Lola Montez” får følgeskab af ”Klaus Pagh” og ”Leila Khaled”, når Suspekt og Magtens Korridorer til sommer følges med Volbeat til Nibe Festival for at spille Skalskoven op med nogle af deres bedste numre.

- Det var i den grad, for de fleste, nærmest utænkeligt, at Volbeat skulle spille én af to danske sommerkoncerter i Skalskovens intime rammer, men ikke desto mindre, så var det jo, hvad vi for få uger siden kunne løfte sløret for.

Det er også, for de fleste, lige så utænkeligt, at Magtens Korridorer og Suspekt IKKE skal spille Nibe 2016. Nu har vi da også glæden ved at offentliggøre, at de to, i Nibe, så elskede bands vender tilbage til Skalskoven, lyder det fra festivalledelsens Peter Møller Madsen.

Efter offentliggørelsen af Volbeat på Nibe, er der sket noget med billetsalget.

- Med en velafviklet og varm festival i sommer, så havde vi da forventet, at søgningen til billetter til Nibe 2016 ville øges. Det er i den grad også tilfældet. Ikke alene solgte vi 30 procent flere billetter under billetsalgsstartkampagnen ”24 FEDE timer”. Siden offentliggørelsen af Volbeat er salget af onsdagsbilletter eksploderet. Partout-billetten sælger også helt forrygende. Her er vi på nuværende tidspunkt mere end 50 procent foran salget af partout-billetter på samme tid sidste år, siger Peter Møller Madsen.

Festivalen foregår i 2016 i dagene fra den 29. juni til den 2. juli, og for arrangørerne er det lidt af et scoop at få disse tre navne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden