Rødhus

Store forventninger til feriehuse

Positive forventninger til både salg og udlejning af feriehuse i Feriecenter Rødhus

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

De huse, der ikke er renoveret indvendigt, kan lejes med 40 procent rabat. Foto: Flemming Dahl Jensen

RØDHUS:148 feriehuse i det tidligere Rødhus Klit Feriecenter skal sælges. I weekenden blev de første 50 solgt. Heraf er kun de 26 renoveret. Planen er at få solgt 100 af feriehusene i år, og de skal alle være færdigrenoverede senest 1. juli.

- Derfor har vi sat 30 håndværkere ind, så de når at blive færdige til sommerferien, udtaler direktør Morten Pedersen, fra selskabet Rødhus Strand, der står for salget.

Rødhus Strand har valgt at frasælge vandland, sportshal, squashbaner, m.v. til Susanne og Rudolph von Platen-Hallermund, der også driver Feriecenter Øster Hurup. Han ser store fordele i at drive de to centre: Feriecenter Rødhus og Feriecenter Øster Hurup.

- Vi oplever stor fremgang i Øster Hurup og vil gerne kunne tilbyde vores gæster et center mere. Der bliver også synergieffekter i det med fælles administration og personale, udtaler Rudolph von Platen-Hallermund.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.