Store navne er guld værd

Vejret var trist, gråt og vådt, men Peter Belli kunne trække folk til torvs

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Til Open By Night er der tra­di­tion for, at bu­tik­ker­ne har gode til­bud. Her er vi for­an Sportigan i Krys­tal­gade.

SÆBY:Når der er Open By Night i Sæby har byens handelsstandsforening besluttet, at der skal store navne på plakaten. Og i fredags viste det sig, at det var en god investering at betale Peter Belli 80.000 kroner for at give koncert på Torvet. - Vi vil jo gerne have, at der kommer mange folk. Derfor er det nødvendigt med store navne. Prøv at se dig omkring. Det regner, men torvet er fyldt med mennesker, lød det fra formanden for Sæby Handelsstandsforening, Torben Pedersen, under koncerten med en rockende Peter Belli fredag aften. Peter Belli blev bakket op af sit band og et par solister, og publikum var bredt sammensat aldersmæssigt. Derudover er der jo international musikfest denne weekend, og derfor var der også musik fra forskellige orkestre. Ellers lignede Open By Night sig selv med spredt spisning, kolde fadøl og en togtur til børnene. Torben Pedersen kan melde om en god handel i butikkerne, og han understreger, at en Open By Night betragtes som årets bedste dag rent salgsmæssigt. Sommeren - og dermed mange turister - er over os, og i den anledning holder butikkerne åbent i dag og de kommende tre søndage, ligesom der bydes på musik på Torvet hver lørdag frem til 18. august.