Store skiftedag i FREDERIKs bestyrelse

Nye kræfter skal afløse de, der trænger til pause

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK lægger op til stor udskiftning i bestyrelsen, når der er generalforsamling den 12. februar. Det sker formentlig helt uden dramatik, vurderer handelschef Dan Kobberup.

Bestyrelsen indstiller fire nye medlemmer til bestyrelsen. Lone Larsen fra Kop og Kande, Henrik Nielsen fra Vinoble/Spisetid, Lars Dannervig fra Hotel Hermann Bang/Empire og Peer Buch fra KnudE, She og Deres Collection har alle sagt ja til at tage en tørn i FREDERIKS bestyrelse.

Fire fortsætter

Erik Sørensen er ikke på valg og fortsætter som formand. Camilla Frost, Hotel Jutlandia og Søren Brogaard, Friskopevent.dk, er heller ikke på valg i år. Klaus Johansen, MR Klaus Johansen genopstiller.

- Vi er heldigvis helt færdige med den ballade og situationer med kampvalg, som vi havde for et par år siden, konstaterer Dan Kobberup.

- Bestyrelsen har blot ønsket et større koordineret bestyrelsesskifte for at sikre og fortsætte FREDERIK’s udvikling og aktivitetsniveau, tilføjer handelschefen.

- Flere af bestyrelsesmedlemmerne har givet udtryk for, at de trænger til en pause.

Flere fra butikslivet

FREDERIK har ønsket flere medlemmer fra detailhandelen i bestyrelsen, og det har været relativt nemt at finde emner - også selv butiksindehavere har rigeligt at se til i det daglige. Flere af dem er i forvejen involveret i flere projekter og har andre bestyrelsesposter.

FREDERIK’s bestyrelse er i høj grad en arbejdende bestyrelse.

- Jeg har udnævnt det, jeg kalder ”ministre”, så hver enkelt bestyrelsesmedlem har et ansvarsområde. De er mine sparringspartnere, forklarer handelschef Dan Kobberup.

Brug netværk

Han lægger vægt på, at alle udnytter deres netværk, og at samarbejdet med kommunen, turistforeningen og alle andre organisationer og for eksempel sportsklubber hele tiden udbygges og vedligeholdes.

- Vi skal hjælpe og støtte hinanden, påpeger Dan Kobberup, der fortæller, at FREDERIK til stadighed arbejder med Vision 2016, der blev vedtaget for et par år siden.

Ikke udkant, men forkant

Vi er ikke udkant, vi er på forkant, hedder det i handels- og virksomhedsforeningens vision. Målet er, at kunderne besøger byen, at de bliver lidt længere, at de handler mere end planlagt, at de kommer igen og at de desuden tjekker ind på medlemmernes netbutikker.

FREDERIK’s generalforsamling holdes i år i Spar Nords lokaler. 80-90 medlemmer plejer at deltage i foreningens generalforsamling.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.