Store supermarkeder har solgt salmonella-kød
Fødevarestyrelsen advarer mod hakket kød fra blandt andre SuperBrugsen og Fakta

Forbrugerne risikerer at få en salmonella-infektion, hvis de spiser hakket kød fra fire supermarkeder. Foto: Colourbox
NORDJYLLAND:Hvis du har købt hakket kød i SuperBrugsen, Kvickly, Dagli Brugsen eller Fakta er det en god ide at tjekke, om du har nogle af de pakker, som indeholder salmonella.
Fødevarestyrelsen har sendt en advarsel til forbrugerne om, at hakket svin og halv og to forskellige former for hakket svinekød kan indeholde salmonella-bakterier, som kan gøre folk syge.
Hvis kødet ikke bliver varmebehandlet eller gennemstegt, risikerer folk en salmonella-infektion. Symptomerne er diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast, påpeger Fødevarestyrelsen.
Kommentarer
Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.
Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.