Store vand- oplevelser venter

Havnens Dag 9. juni

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er også mulighed for at besøge en sejlbåd og høre om glæden ved at sejle. Privatfoto

9. juni har du chancen for masser af vandoplevelser, når Havnens Dag rammer Aalborg.

Du kan snuse til atmosfæren i en motorbåd eller sejlbåd, og snakke med ejerne om lykken ved at sejle. Du kan prøve at dykke med ilt i et bassin, prøve en tur på fjorden i båd, jolle eller stand-up-board og meget mere. Og du kan få at vide, hvordan du eller dine børn kan lære at sejle. Tag familie og venner med, og få en hyggelig dag på havnen med masser af gratis oplevelser.

- Målet med Havnens Dag er, at vise gæsterne hvilke fantastiske muligheder, der er for oplevelser og fritidsaktiviteter på og i vandet. Aalborg har jo en pragtfuld beliggenhed smukt ved Limfjorden, og vi har en bred vifte af forskellige foreninger og klubber tæt ved vandet. Nu inviterer fem klubber og foreninger ind til åbent hus fyldt med smagsprøver, der skal inspirere, siger Knud Suhr, koordinator for Vild med Vand i Aalborg.

I Aalborg er Havnens Dag arrangeret i et samarbejde mellem fem foreninger i området. Det er Aalborg Sejlklub, Sejlklubben Limfjorden, Nørresundby Sejlklub, Nørresundby Windsurfing Klub og Nørresundby Sportsdykkerforening.

Havnens Dag er en landsdækkende begivenhed, der holdes samtidigt i ca. 100 danske havne, nu for 3. år i træk.

Havnens Dag er støttet af Dansk Sejlunion, Foreningen for Lystbådehavne i Danmark og Nordea Fonden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.