Storebror pryglede lillebror

Storebror, AaB, førte an, og lod ikke lillebror, Mors-Thy, komme til fadet, da de to Liga-mandskaber i håndbold mødtes i Morsø Sparekasse Arena i Nykøbing Mors, med AaB som vinder med 40-27.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nicolai Holland Larsen (t.v.) skifter fra Mors-Thy Håndbold til Viborg HK. Foto: Diana Holm

AaB gik i føring fra start, og fra 10-8 rykkede holdet seks mål foran, og lod ikke siden hjemmeholdet komme tæt på. En tætpakket arena med 1436 tilskuere gav ellers Mors-Thy-holdet al den opbakning, de kunne ønske sig, men på banen havde AaB de håndboldmæssige kvaliteter, der gjorde udslaget. Og især efter pausen satte AaB tempo i sit spil, og løb en masse kontrascoringer hjem, så Mors-Thy til sidst ikke havde mere at stå imod med. AaB kæmper hårdt med Kolding om ligaens tredjeplads, mens Mors-Thy er i skarp duel med Viborg om den ottende og sidste slutspilsplads. Den plads mistede Mors-Thy med nederlaget - men har stadig tre kampe til at tilbageerobre den. AaBs topscorere var Henrik Toft Hansen med syv, Jan Lennartsson og Jonas Larholm med hver seks og Rasmus Wremer og Mads Christiansen med fem træffere. For Mors-Thy var fløjspiller Jakob Larsen bedst med fem mål, Kasper Povlsgaard og Frederik Nielsen lavede hver fire.