Danmark

Storm lukker Lillebæltsbroen søndag aften

Kør i meget god tid, hvis du skal krydse landet i bil søndag aften. Storm får konsekvenser for trafikken

Colourbox

Colourbox

DANMARK:Trafikanter, der skal krydse Lillebælt over broen søndag aften, bør køre af sted i god tid inden stormen Gorm rammer.

På grund af stormen lukker Lillebæltsbroen for al trafik mellem klokken 21 og 23 søndag aften, oplyser Fyns Politi på Twitter.

Også Storebæltsbroen risikerer at måtte lukke søndag aften, oplyser Sund & Bælt.

- Risiko for lukning at Storebæltsbroen i aften grundet vindstød af orkanstyrke over 32 m/s. Risiko størst mellem klokken 20 og 01, lyder det på Twitter.

Kørsel over den nye Lillebæltsbro med vindfølsomme køretøjer, som for eksempel campingvogne, biler med anhængere og lastvogne, frarådes mellem klokken 17 og 20, mens der lukkes helt for den slags køretøjer i tidsrummet 20-21.

Samtidig lukkes Svendborgsundbroen helt for trafik cirka klokken 22-23, og det samme kan blive tilfældet for Langelandsbroen, oplyser politiet.

Svendborgsundbroen lukker for køretøjer, der er følsomme for vind, cirka mellem klokken 19 og midnat. Det samme gælder for Langelandsbroen i tidsrummet 17.30 til midnat.

Også den gamle Lillebæltsbro kan blive lukket for vindfølsomme køretøjer i eftermiddag og aften.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer bilister til at være fremme inden klokken 18 søndag for at undgå at støde ind i Gorm.

Fyns Politi har endnu ikke en udsigt klar for Storebæltsbroen søndag aften, men råder også trafikanterne til at køre i god tid.

- Skal du frem, så kør inden klokken 1700. Hvis broer lukkes, vil der opstå trafikale problemer, skriver politiet på Twitter.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden