Storm over Thy sender cirkus i ly

Udsigten til et stormfuldt møde med "Knud" får Cirkus Mascot til at flytte fredsagens forestilling i Thisted under tag hos Thisted Ridecenter

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Marianne Deleuran, th., har valgt den sikre løsning og spiller indendøre fredag aften, når stormen med navnet ”Knud” farer hen over Thisted - muligvis med så meget kraft, at cirkusteltet ikke må bruges.Arkivfoto: Allan Mortensen

THISTED:Et cirkustelt og en storm, som nu har fået navnet Knud, er ikke det bedste makkerpar.

I hvert fald har Cirkus Mascot, som i disse dage er på rundtur i Thy, taget konsekvensen af en vejrmelding som klart lader forstå, at stormen "Knud" fredag farer hen over Thy med vindhastigheder på op til 24 meter i sekundet.

- Vi har en forestilling i Thisted i morgen fredag, og har ingen problemer med at sætte teltet op fredag formiddag, men vejrmeldingen er, at det senere på dagen kan storme med op til 24 meter i sekundet, og det duer bare ikke. Vores telt er godkendt til vindhastigheder op til 21 meter i sekundet, siger cirkusdirektør Marianne Deleuran, som torsdag stod med valget mellem at tage chance og tro på mindre vind end varslet eller satse på en mere vind- og vejrsikker løsning.

- Vi har solgt 200 billetter til fredagens forestilling, og så skal vi ikke risikere en aflyst forestilling på grund af stormvejr. Så vi gennemfører forestillingen, men ikke i vores cirkustelt. Vi har lånt en stor ridehal hos Thisted Ridecenter, så vi rykker indendørs, siger Marianne Deleuran.

Cirkus Mascot spillede ondsag i Hurup, og allerede her blev der trukket i alle tråde i netværket for at finde en stormsikret løsning for fredagens forestilling i Thisted.

- Når vi torsdag aften er færdig med vores forestilling i Nors pakker vi ned og køre til Thisted Ridecenter, som ud over hallen også har lånt os bosse til vores dyr. Fredag formiddag gør vi ridehallen klar til cirkus og for at det skal være helt perfekt henter vi den bagvæg, vi normalt bruger, når vi spiller indendørs forestillinger, siger Marianne Deleuran.

Hun tilføjer, at det aldrig tidligere er sket, at cirkus har flyttet en forestilling indendørs på grund af udsigten til storm.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.