Thisted

Storm: Teltlejr med asylansøgere evakueret

Stormen Gorm rammer Jylland, og det har fået Thisted Kommune til at evakuere teltlejr med asylansøgere

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Peter Mørk

THISTED:Asylansøgerne i teltlejren i Thisted blev lørdag aften flyttet til Thyhallen i Thisted på grund af stormen Gorm. Det oplyser Beredskabsstyrelsen Nordjylland.

- Det er en planlagt operation for at tilsikre, at vi har trygge og rolige beboere i et blæsevejr, som meteorologerne har sagt bliver ret kraftigt, siger chef for Beredskabsstyrelsen Nordjylland, Lennart Kvist, til Ritzau.

- Der har ikke sovet nogen i lejren i nat, og der kommer heller ikke til at sove nogen i lejren den kommende nat. Vores plan b er taget i brug, siger Lennart Kvist.

Søndag morgen er asylansøgerne rykket tilbage til teltlejren, men det er kun indtil videre.

For søndag aften ventes orkanstyrkerne for alvor at sætte ind, og så rykker beboerne i lejren tilbage til Thyhallen, hvor der dagen igennem er indefodboldstævne.

DMI varsler vindstød af orkanstyrke flere steder i Jylland søndag. Stormen er blevet kaldt Gorm.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.