Storms forældre efter mareridt: Vi er glade og overvældet

Det er nogle glade og lettede forældre, der fik deres søn tilbage i live

Alexander Klemp
Politiet, folk fra Hjemmeværnet og frivillige deltog i eftersøgningen af en toårig dreng der var forsvundet fra Sophienlund i Hillerød. Foto: Jens Astrup, Scanpix
9. juli 2015 13:14 - Opdateret 9. juli 2015 13:18

KRIMI: Politiet holdte torsdag middag pressemøde, hvor de fortalte om den aktion, der natten til onsdag endte lykkeligt, da den 2-årige Storm blev fundet i live.

Han forsvandt fra sit hjem omkring kl. 19.30 og kl. 20. blev der slået alarm hos politiet. Da det drejede sig om en lille dreng, så mobiliserede de særligt meget personel og sendte beskeder ud til borgere i lokalområdet og gennem organisationen Missing People.

Politiet skønner, at 2000 til 2500 mennesker deltog i eftersøgningen.

Kl. 02.07 blev Storm fundet sovende i et buskads.

Han var kold og dækket af myggestik, men havde ellers ikke lidt overlast. Politiet, som har været i kontakt med familien siger, at de er meget glade og overvældet over den store hjælp, men også trænger til noget nærvær og derfor ikke vil kontaktes.

- Jeg er meget overvældet og ufattelig taknemmelig over, at så mange har bakket op om eftersøgningen. Storm har det godt, men han ligner Tom Bogs, fordi myggene i skoven har stukket ham. Det ene øje er helt lukket til på grund af de mange myggestik, men Storm har det godt, og det er det vigtigste, siger Storms mor til TV 2.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...