Storsejr over nedrykkere Svært at se, at Strandby/Elling var rykket ned fra 2. division

Mie Sejer Kristensen og resten af Thisteds damer i 3. division slog ubesværet Strandby/Elling lørdag. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Mie Sejer Kristensen og resten af Thisteds damer i 3. division slog ubesværet Strandby/Elling lørdag. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:Da Thisteds håndbolddamer i tredje division lørdag havde besøg af Strandby/Elling, var det svært at mærke, at modstanderne var rykket ned fra 2. division, skriver Thisted Dagblad søndag.

- De var ærlig talt ikke så gode, og det forekommer mig de stillede med et ringe hold. Men det betød at vi kunne prøve nye kræfter af, og lade nogle af de unge U18-spillere komme en del på banen, og det var meget godt, for de klarede sig fint, og skal jo have noget kamptræning, fortalte spillende træner Mie Sejer Kristensen efter kampen.
Thisted kom hurtigt foran, og så gik det ellers bare slag i slag med at udbygge føringen.
- Vi løber en del, også selvom vi er så langt foran. For jeg vil ikke have, at mine spillere slapper af. Vi skal lære af hver kamp, og også blive bedre hele tiden, så jeg tror måske de synes jeg var strid, når jeg sådan pressede, siger træneren med et lille grin.
Næste gang Thisteds håndboldkvinder løber på banen er næste søndag, hvor turen går til Hobro.

KAMPFAKTA

Målscorere for Thisted IK: Marlene Dragsbæk 9, Trine Møller 5, Mie Sejer Kristensen 5, Joan Gisselbæk 3, Mette Bisgaard 3, Rikke Jeppesen 3, Louise Vinther 2, Lise Mølgaard 2 og Marie Andersen 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden