Stort Everton-comeback bremser fremstormende WBA

I en forrygende anden halvleg vendte Everton 0-2 til 3-2 på udebane mod West Bromwich.

Længe lignede det tredje West Bromwich-sejr i fire kampe, men på et imponerende comeback lykkedes det Everton at komme tilbage fra 0-2 og score et sent sejrsmål i Premier Leagues mandagskamp.

Foran et forbløffet publikum på West Bromwich' bane, The Hawtorns, fik gæsternes store angriber Romelu Lukaku en hovedrolle med to scoringer og en assist i sejren på 3-2, der sender Everton op på ligaens femteplads.

West Bromwich, der havde samlet syv point i de seneste tre kampe, indledte kampen med stor selvtillid, og lignede et vinderhold langt henne i kampen.

Saido Berahino og Craig Dawson bragte hjemmeholdet foran med 2-0, men minuttet efter 2-0-scoringen lykkedes det Lukaku at reducere.

Et kvarter før slutfløjtet fik Everton så udlignet: Lukaku fik bolden under kontrol i højre side og fandt sin angrebsmakker, Arouna Kone, som helt alene med Boaz Myhill ikke havde problemer med at udligne til 2-2.

Men gæsterne lod det ikke blive ved dét. Ni minutter senere sikrede manager Roberto Martinez' mandskab sig fuld belønning for en stor fight.

Gerard Deulofeu fandt Lukaku i feltet, og den belgiske landsholdsangriber fik med stor energi presset bolden i mål til sæsonens anden udesejr.

Mens Everton altså hopper op som nummer fem med 12 point, må West Bromwich efter skuffelsen finde sig i en placering som nummer 15 med otte point.

Danske Anders Lindegaard så kampen fra tabernes udskiftningsbænk.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst