Stort forspring var vigtigt

Aalborg Håndbold blev trætte i slutfasen, men havde nok at tære af.

Søren Olsson
Foto: Martin Damgård
Håndbold 29. september 2013 20:09 - Opdateret 29. september 2013 22:03

AALBORG: Der blev aldrig tvivl om tingene, da Aalborg Håndbold søndag sikrede sig den første sejr i årets Champions League. Spanske Naturhouse La Rioja blev besejret med 28-24 - og kun i de sidste minutter kom spanierne lidt for tæt på.

- De fik mandsopdækket mig og Morten (Slundt, red.), og det slog vores angrebsspil lidt i stykker, men så var det jo godt, at vi havde fået opbygget så stort et forspring. Vi fører med ni på et tidspunkt, og spiller en rigtig god kamp i forsvaret, som også var vores base i sidste sæson, hvor vi blev mestre, siger Mads Mensah, der blev Aalborgs topscorer med otte mål.

Morten Slundt var den toneangivende spiller i første halvleg, hvor han gang på gang rev det spanske forsvar fra hinanden. I alt seks scoringer og en stribe assists stod han for i kampen.

Vi spiller en rigtig god gang håndbold, og forsvaret står godt i langt det meste af kampen. At der så lige sniger sig lidt træthed ind til sidst er nok kun at forvente, fordi vi skulle spille så mange minutter, siger bagspilleren Morten Slundt, der især i første halvleg var toneangivende med fem scoringer og lige så mange assists.

Faktisk har han tidligere banket otte mål ind imod spanierne i en kamp for Nordsjælland Håndbold, så La Rioja begynder at ligne en ønskemodstander.

- Nu spiller jeg jo kun mod dem hver tredje år eller sådan noget, så det vil nok være for meget at sige. Men det gik rigtig godt i dag, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...