Stort julemarked på gårdbutik en succes

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Også de firbenede var at finde blandt dagens mange gæster i teltene.

For femte år i træk er gårdbutikken Krastrupsøgaard nord for Terndrup her i weekenden vært for et stort anlagt julemarked, der fortsætter søndag.

Trods et regnfuldt og overskyet vejr strømmede gæster i alle aldre til hele dagen i de to store sammenhængende opstillede telte.

Her havde indehaver Lars Schou igen i år inviteret knap 30 stadeholdere til at udstillede og falbød deres mangeartede varer, lige fra juledekorationer og juleting til lammeskind, øl og vin og krydderier, oste og kødvarer, juletræer, diverse gaveartikler til glutenfri bagværk.

I det ene telt var en stor del indrettet til at være ramme for et stort tá selv julebord.

- Her havde vi ved middagstid omkring 200 deltagere, som fik serveret en lang række forskellige madvarer som vi selv har tilberedt helt fra bunden af her i gårdbutikkens køkken, fortæller indehaver Lars Schou.

Han vurderer sidst på eftermiddagen lørdag, at der i løbet af dagen har været omkring 1700 gæster.

- Og nogle af dem er ligefrem kommet langvejs fra, eksempelvis fra Skive. Hvor mange der totalt kommer her i weekenden afhænger rigtig meget af vejrudsigten, men de sidste år har besøgstallet ligget mellem 3000 og 5000 gæster, tilføjer han synlig stolt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.