Stort korstævne i Sindal

130 korsangere fra Vendsyssel knyttede stemmebåndene sammen

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SINDAL:For 6. gang kunne Sindalkoret og Sindal Mandskor i lørdags byde velkommen til et efterhånden traditionsrigt Korstævne på Sindal Skole. I år deltog 130 korsangere fra 8 forskellige Vendsysselske kor.

-Formålet med disse stævner er, at vi, der har det som hobby at synge i kor, kan mødes og lære hinanden nærmere at kende og prøve at synge sammen på en anden måde, end vi er vant til, fortæller Frank Jepsen fra Sindal Mandskor.

Dagen startede allerede kl. 11, hvor korene mødtes til hyggeligt samvær, hvorefter de hver for sig øvede forskellige numre, som de senere på dagen skulle synge til den store Korstævne koncert i Sindal Skoles festsal, hvor alle var velkommen.

De medvirkende kor var Frederikshavn Mandskor, Bindslevkoret, Mandskoret ”Frejdig” fra Brønderslev, Vråkoret, Sindal Mandskor, Skallerup Koret, Hjørringkoret og Sindalkoret.

Dirigent Kristina Hansson bød velkommen til koncerten i skolens festsal, som var fyldt til bristepunktet.

- Jeg er imponeret over, at der her i Vendsyssel findes et så rigt sangliv, at vi kan samle 130 korsangere til dette stævne. Jeg håber, at I alle vil nyde koncerten, som til sidst vil kulminere med, at alle korene synger sammen, siger Kristina Hansson, som også bandt de enkelte numre sammen.

Både Rita Jensen fra Sindalkoret og Frank Jepsen fra Sindal Mandskor var meget tilfredse med den store tilslutning til stævnet, som det også er planen at gennemføre i 2015.

Begge kor øver på 1. salen i Sindal Bibliotek. Damekoret torsdag aften fra kl. 19, og Mandskoret om mandagen fra kl. 19.30.

- Alle er meget velkommen til at være med, det gælder begge kor. Vi kan godt bruge nogle flere sangere, og vi stiller ingen specielle krav til sangfærdighederne. Vi skal nok tage godt imod dem, der gerne vil være med, siger både Rita Jensen og Frank Jepsen samstemmende.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden