Stort kryds går i sort

I dag er krydset ved Østre Alle/Kong Christians Alle inddraget til asfaltarbejde

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fire hold asfaltarbejdere - cirka 50 mand - knokler for at få lagt et nyt sort tæppe i vejkrydset.

AALBORG:Trafikken glider i Aalborg, selv om et af byens store vejkryds i dag holder lukket.

Fire hold asfaltarbejdere knokler for at lægge nyt slidlag i krydset Østre Alle/Hobrovej/Vesterbro/Kong Christians Alle. Arbejdet gik i gang tidligt søndag morgen og forventes at stå på det meste af dagen.

1000 tons asfalt

I alt skal der rulles 1000 tons asfalt ud, og kun udrykningskøretøjer, cyklister og gående får lov at slippe igennem krydset.

Det betyder, at en del bilister må vende om og finde alternative ruter, men da NORDJYSKE Medier var på stedet for at følge arbejdet, gav det ikke anledning til brok.

- Vi må sige, at det går fint. Folk har forståelse for, at arbejdet skal udføres, siger områdechef Finn Grønlund Møller fra NCC Roads, der udfører arbejdet for Aalborg Kommune.

Tag cyklen

Vejarbejdet omfatter flere kryds i Aalborg og en vejstrækning på 7,5 km, som i de næste 4-5 uger gør livet som bilist lidt mere besværligt, hvis man er vant til at køre ad Vesterbro og Hobrovej.

Kommunens råd er at finde andre veje eller helt at lade bilen stå og i stedet tage cyklen.

Hvis man vil følge med i asfaltarbejdet kan man løbende blive opdateret på mobiltelefonen. Man skal blot sende sms-beskeden ”ASFALT” til 445.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.