Stort optag fylder klasserne på Martec

Skolen skal udvides og renoveres

Pia Ankerstjerne. Foto: Bente Poder

Pia Ankerstjerne. Foto: Bente Poder

FREDERIKSHAVN:Uddannelsen til maskinmester er populær blandt de uddannelsessøgende i Nordjylland. Mandag begynder 86 nye studerende deres maskinmesterstudium på MARTEC. Derudover starter 20 nye kursister på adgangskurset til uddannelsen i Frederikshavn.

Direktør på MARTEC, Pia Ankerstjerne er godt tilfreds med årets optag og glæder sig over den store interesse.

- MARTEC ser frem til opstart af endnu et stort hold. Vi har igen måtte oprette venteliste, da vi har nået vores kvote for studiepladser. Det ser vi som et tegn på, at de unge forstår de mange muligheder, som maskinmesteruddannelsen åbner for dem på arbejdsmarkedet – både i Danmark og ikke mindst internationalt. Maskinmestrenes kombination af faglighed og teori er efterspurgt ude i virksomhederne og de arbejder i dag overalt i industrien.

Udover gode jobmuligheder efter endt studie, kan de mange nye studerende se frem til et væsentligt forbedret studiemiljø på Hånbækvej 54 i Frederikshavn. MARTEC modtog før sommeren grønt lys til et omfattende renoveringsprojekt, som involverer tilbygning samt totalrenovering af undervisningslokaler og personalefaciliteter. De første lokaler er allerede blevet renoveret i ferieperioden og står klar til at tage imod de studerende.

De mange nye studerende starter med et opstartsprogram, som bl.a. involverer teambuilding og sociale aktiviteter, for at give det gode studiemiljø og sammenhold en god start.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.