Stort stålfirma på Teglholmen ramt af brand

Området er afspærret, og brandeksperter skal nu undersøge, om der ligger noget kriminelt bag branden.

Stort stålfirma på Teglholmen ramt af brand

Brandfolk har natten til torsdag kæmpet for at slukke en større brand i et stålproduktionsfirma, der ligger på Teglholmen i København.

Flammerne er kommet under kontrol ved 4-tiden, men der er en hel del røg- og brandskader på stedet, oplyser Københavns Politi. Det er nu op til teknikere at fastslå, om bygningsbranden er påsat eller ej.

- Den er indgået som tyverialarm klokken 02.22. Vi havde en patrulje, der lå lige ved siden af, og som derfor var meget hurtigt fremme. Da de kom frem, var der meterhøje flammer både indvendigt og ude på bygningen, fortæller vagtchef Mads Firlings fra politiet.

- Sammen med vores operative leder kommer brandvæsnet og foretager slukningen, der foregår frem til klokken 4.02, hvor man har branden under fuld kontrol og går i gang med at ventilere for røg, tilføjer han.

Politiet har afspærret området, og man afventer nu de tekniske undersøgelser, som starter torsdag.

- Indtil videre betragter vi det som gerningssted. Derfor bevogter vi det frem til, at brandsektionen kan komme ud og undersøge det med deres ekspertise her til morgen, siger Mads Firlings fra Københavns Politi natten til torsdag.

- For nuværende kan vi hverken be- eller afkræfte, at det skulle være påsat, tilføjer han.

Branden er gået ud over firmaet Lemvigh-Müller A/S med adresse på Teglholmsgade 25. På deres hjemmeside beskriver firmaet med 1200 medarbejdere sig selv som Danmarks største stål- og teknikgrossist for professionelle kunder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.