Stortalent fik debut i Fortuna-sejr

Fortuna Hjørring startede 3F Ligaen ud med at slå Kolding 7-0, og fra anden halvlegs start fik stortalentet Josefine Høgh debut, efter at hun skrev under på en et-årig kontrakt med klubben lørdag.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Josefine Høgh - her i landsholdstrøjen - fik en flot debut hos Fortuna Hjørring i sæsonpremieren hjemme mod Kolding. Foto: Anders Kjærbye

- Det gik okay, når man tænker på jeg kun har trænet med holdkammeraterne én gang, sagde en glad Josefine Høgh efter kampen. Den kun 19-årige spiller, der er den tidligere OB-målmand Lars Høghs datter, betegnes som et af de største talenter i kvindefodbold, og hun kommer fra OB. Den teknisk stærke midtbanespiller fik en god debut, selvom Fortuna Hjørring allerede førte med 6-0, da hun blev skiftet ind. Stortalentet lagde op til Lise Munks 7-0 mål, og havde mange gode afleveringer. - Mine forcer er nok mine afleveringer, at jeg er god til at se mine medspilleres løb, og så kan jeg godt lide at skyde på mål, smilede Josefine Høgh. Fortuna Hjørring har skrevet kontrakt med spilleren, for at få flere alternativer på den centrale midtbane, hvor de mangler Mariann Gajhede, der er ude det næste år efter at hun fik en blodprop i benet. Hos vendelboerne scorede Portia Modise og Lise Munk hver to mål, imens Line S. Jensen, Chichi Igbo og Janne Madsen hver scorede et mål i den forventede storsejr. Selvom de grønblusede spillede uden førstemålmand Heidi Johansen, midtbanespillerne Camilla Sand og Mariann Gajhede og topscorer Tanja Meijer, så viste de danske mestre, at de har en meget brud trup.